Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/crclmedi/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 73
Duurzaam ondernemen is ons streven bij het maken van jouw website!
+31 6 24 33 83 81 info@crcl-media.com

DUURZAAM ONDERNEMEN
bOUWEN AAN EEN BETERE wereld

CRCL Media is opgericht omdat we geloven in duurzaam ondernemen en daarmee bij kunnen dragen aan een betere toekomst. Daarom maken we websites die duurzaam zijn.

Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we een deel van onze omzet doneren aan Trees for All. Deze organisatie zorgt ervoor dat er nieuwe bomen geplant worden in verschillende delen van de wereld. Momenteel dragen wij bij aan een project in Oeganda.

Wist je dat er wereldwijd al 4 miljard mensen toegang hebben tot internet?
Elke dag worden er nieuwe bedrijven opgericht, die allemaal een website nodig hebben en deelnemen aan e-mailverkeer, ze maken gebruik van marketingtools om te promoten wat ze te bieden hebben. De serverruimtes die deze datastroom faciliteren zijn gevestigd in datacenters. Deze datacenters zijn wereldwijd verantwoordelijk voor een groot deel van onze CO2 uitstoot.

Ga jij ook voor duurzaam ondernemen?
Kijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Join the movement!

Wij zijn Duurzaam

Als online ondernemers vinden wij het belangrijk om goed voor onze aarde te zorgen. Daarom is zorg dragen voor het milieu dan ook onze belangrijkste kernwaarde. Duurzaam ondernemen is allesbepalend voor een betere wereld. Daarom dragen wij heel graag on steuntje bij aan organisaties die zich inzetten voor het milieu.

Bij CRCL Media zorgen we ervoor dat voor elke nieuwe klant die met ons samenwerkt, een deel van de omzet wordt afgedragen aan Trees for All. Hiermee hopen we uiteindelijk hele bossen vol met onze bomen te zien. Wij maken websites die duurzaam zijn, daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat het realiseren van je website heft bijgedragen aan een betere, groene wereld.

Wij geven om het milieu, we hopen dat jij dat ook doet. 

Jouw stap naar een betere wereld begint hier!

Laat ons je nieuwe website verzorgen!

Neem contact op! Laten we samen deze fantastische reis maken

Pin It on Pinterest