Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/crclmedi/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 73
Website nodig? Van idee tot design, ondersteuning in het hele proces!
+31 6 24 33 83 81 info@crcl-media.com

Wij zijn jouw
Visual Storytellers

Benieuwd naar onze diensten?
Kijk wat we voor jou kunnen betekenen.
Van grafisch ontwerp tot het bouwen van je website
Wij staan altijd voor je klaar!

Web Design

Jouw idee is bij ons in goede handen. Wij bouwen je droom tot werkelijkheid. Geheel op maat, SEO vriendelijk en razendsnel.

Optimalisatie

Is je huidige site niet snel genoeg, of ben je niet tevreden?Wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geoptimaliseerd is!

Grafisch Design

Logo’s, visitekaartjes of andere ontwerpen, wij realiseren voor jou een ontwerp dat het verhaal van je business vertelt in woord en beeld.

Duurzaam Web Design

Elk bedrijf heeft de juiste website nodig.
Of het nu gaat om een webshop, portfolio of  bedrijfswebsite.
Het creëeren van een website dat het verhaal van je bedrijf vertelt, is wat je business tot een succes maakt.
De websites die wij maken zijn niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel. Wij garanderen een laadtijd van minder dan drie seconden, een mobielvriendelijke website die beter wordt gevonden in google door het toepassen van SEO.

Volledig responsive

Bij het maken van een website kijken we niet alleen naar design.  We zorgen er ook voor dat hij op alle devices bekeken kan worden. Je website moet op zowel een desktop, laptop, tablet en mobiel de juiste experience bieden. Daarom zorgen we er voor dat deze volledig responsive is, en dat hij op alle devices dezelfde uitstraling behoudt.

Pin It on Pinterest